Forbedre Hjemmets Verdi

Som huseier kan det være lurt å pusse opp stedet bare for å endre den generelle atmosfæren eller til og med for å gi mye verdi til hjemmet ditt for å refinansiere for lavere månedlige utbetalinger. Uansett årsakene til at du vil påta deg et prosjekt, bør du først ta deg litt tid og lese disse forbedringstipsene .

Hver eiendom er underlagt byggekoder; den kunnskapsrike kjøperen vil undersøke disse kodene i god tid før han kjøper. Uten riktig undersøkelse kan kravene i lokale koder og reguleringsbestemmelser utgjøre en stygg overraskelse for landeiere som har tenkt å bygge et nytt hjem eller forbedre et eksisterende.

Akkurat som når du flytter et tungt møbel med skuffer i, vil du fjerne disse fra skapene og benkene før du installerer dem. De vil være mye lettere og lettere å håndtere hvis disse er tatt ut på forhånd. De er veldig enkle og enkle å sette inn når du er ferdig.

Installer en lat Susan i de rare hjørneskapene. Det kan være vanskelig å bruke lagringsplassen de gir riktig, hvis du må komme deg ned på hendene og knærne for å søke etter gjenstandene i bakhjørnene. En lat Susan vil tillate deg å nå varene dine enkelt hver gang.

Patch hullene i veggene med tannkrem! Ja, dette er definitivt en midlertidig tildekking, men det fungerer å skjule et stygt hull til du kan finne på materialene for en mer permanent løsning. Bruk hvit tannkrem og spark den inn i hullet med en smørkniv.

Hvis du har lite kontanter og prøver å finne ut en måte å skape en unik backsplash på kjøkkenet ditt, kan du kjøpe noe fint mønstret tapet. I mellomtiden er dette kanskje ikke en permanent løsning; du kan slå ut designene dine ofte eller beholde det til du har råd til fliser. Du kan til og med gå så langt som å kjøpe forskjellige mønstrede bakgrunnsbilder og skjære dem i små former for å designe din egen veggmosaikk som en backsplash.

Hvis du legger til et nytt bad i huset ditt, kan det øke verdien. Hvis du tenker på det, er det ekstremt nyttig å ha et ekstra bad, spesielt hvis de er i forskjellige etasjer. Og du vil snart oppdage at, i tillegg til å øke hjemmets verdi, er det nyttig å ha et ekstra bad!

En av de dyreste hjemmeforbedringene er å sette på et nytt tak. Sørg for å snakke med minst tre takbedrifter og be om referanser. Mange valg i takmaterialer finnes i dag, for eksempel metalltak, lette fliser, kompositt helvetesild og konvensjonelle treshakes. En kunnskapsrik taktekkentreprenør kan hjelpe deg med å ta den beste avgjørelsen.

Etter å ha lest disse tipsene, er du et skritt nærmere å endelig gjøre disse reparasjonene eller oppgraderingene. Hva er neste trinn, spør du? Vel, riktig implementering av tipsene og taktikkene ovenfor er hvordan du vil fortsette. Ingen snarveier her; bruk nøyaktig det du har lært for å få de beste resultatene.

Rull til toppen