Nervøs Om Forbedring Av Hjemmet?

De fleste vil oppdage at når de gjør hjemmet reparasjoner og generelle forbedringer, oppfyller prosessen ikke akkurat planleggingen. Du tror kanskje noe vil bare ta en dag og litt innsats, men du vil sannsynligvis oppdage at ting blir litt mer kompliserte. Arbeid for å effektivisere forbedringsprosessen ved å lese disse tipsene.

Mange leietakere som leier en leilighet eller et hjem er i et syltetøy når utleiere ikke tillater leietakere å male veggene i en annen farge eller ta av tapetet som ikke passer deres smak. En flott måte å komme seg rundt dette på er å kjøpe flate laken (den uinnrettede typen) og feste dem i en behagelig design på veggen. Dette vil ikke skade det underliggende tapetet eller malingen, og kan legge til et snev av personlighet som ikke vil misfinne utleieren.

Legg til skodder til de utvendige vinduene på hjemmet ditt for en dramatisk endring i arkitekturen. Hvis eksteriøret ditt ser litt trist eller flatt ut, kan du bruke dette enkle tipset for å gi det mye mer dybde og interesse. Mal dem en koordinerende farge til huset ditt, ofte fargen på inngangsdøren.

Bruk aluminiumsfolie til å dekke utløpsdekslene og bytte plate før du maler. Aluminiumsfolie er mye enklere å bruke enn tape, og det vil beskytte dekslene mot utilsiktet sprut. Opprydding er et øyeblikk! Bare husk å gi malingen tid til å tørke før du fjerner og resirkulerer folien.

Beskytt deg selv når du skifter kniver i verktøykniven. Mens du skifter kniv, må du vikle tape rundt det gamle bladet før du kaster det i søpla. Ved å gjøre dette vil de skarpe kantene på bladet dekkes. Når du tar ut søpla eller pakker søpla, vil de skarpe kantene ikke kunne skade noen med tapen viklet rundt dem.

Bruk aluminiumsfolie til å maskere stikkontakter før du maler rommet ditt. Folien beskytter mens du maler og er mye lettere å jobbe med enn teip. Og å rydde opp er et blunk! La malingen tørke helt før du fjerner folien.

Når det gjelder forbedring av hjemmet, kan små tillegg som stikkontakter og overspenningsvern være ekstremt gunstige. Strømlister lar deg enkelt slå av elektronikkgrupper, og spare penger på energi. De fleste overspenningsvern vil beskytte elektronikken din mot lynnedslag og overspenning.

Kobber er det klart mest attraktive byggematerialet for tyver, så vær forsiktig når du installerer kobberrør og ledninger. Når det er mulig, bør disse installasjonene ikke gjøres før huset, ideelt sett hele eiendommen, kan beskyttes med lås og nøkkel. Tyver er dyktige i å fjerne kobber fra en byggeplass veldig raskt. Beskytt kobberforsyningene dine, slik at du ikke kommer til å kjøpe den to ganger.

Oppussing av hjemmet er et stort tema. Fra å sette et nytt sett med gardiner til å faktisk bytte ut vinduene dine, kan alt kvalifisere som en «forbedring». Selv for den minste oppgaven du prøver, må du være ordentlig opplært i hvordan du kan gjøre det. Bruk tipsene i denne artikkelen for å guide deg gjennom noen vanlige forbedringer.

Rull til toppen